Παρασκευή, 18 Μαΐου


Με ιταλικό… αέρα στο ταμείο ο Mad Money!

Ημερομηνία: 28/01/2012 - 14:20
Με ιταλικό… αέρα στο ταμείο ο Mad Money!

Mad Money ο Δημήτρης Δανακτσής

Καλημέρα σε όλους. Το πρόγραμμα στην Goalbet έχει και σήμερα αρκετές επιλογές, όπως και κάθε Σάββατο βέβαια, ενώ προσωπικά θα ρίξω το μεγαλύτερο βάρος στις δύο κατηγορίες του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

ΓΚΟΥΜΠΙΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Ξεκινάμε με αγώνα της Serie B. Η Σαμπντόρια μας έχει απογοητεύσει πολλές φορές από το ξεκίνημα της σεζόν και ευελπιστώ αυτό να σταματήσει από σήμερα κιόλας. Είναι δεδομένο ότι εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα από ότι μπροστά στο κοινό της. Η έλευση του Μπέπε Ιακίνι πριν απο τρεις μήνες περίπου δεν διαφοροποίησε και πολύ την κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα, καθώς η νίκη είναι κάτι το άγνωστο στην Σαμπντόρια. Η είσοδος στην πρώτη εξάδα αποτελεί αυτοσκοπός για το συγκρότημα της Γένοβας και η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον στόχο δεν είναι απαγορευτικός. Η Γκούμπιο είναι χαμηλών δυνατοτήτων ομάδα και δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρίσκεται στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Στην Ολλανδία υπάρχει ο ξεκάθαρος άσος της Χέρενφεν. Οι γηπεδούχοι είναι από τις πιο επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος και το αποδικνύουν αρκετά συχνά. Η πέμπτη θέση που κατέχουν αυτήν την στιγμή έχει έρθει με πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ γίνονται όνειρα για ακόμη πιο ψηλά. Η Ουτρέχτη είναι γνωστό ότι έχει αποδυναμωθεί στο έπακρο φέτος, ενώ παραδοσιακά εκτός έδρας συμπεριφέρεται σαν μια μικρή ομάδα. Με προβληματίζει κάπως το χαμηλό 1,45, όμως η Χέρενφεν αξίζει να σηκώνει πλέον χαμηλές αποδόσεις.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Επανερχόμαστε στα Ιταλικά γήπεδα, αλλά αυτή την φορά για την μεγάλη κατηγορία. Διεξάγεται ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο Τορίνο, με ξεκάθαρο φαβορί την Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι έχουν πατήσει κορυφή εδώ και πολλές αγωνιστικές και δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να την αποχωριστούν. Μεσοβδόμαδα έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στη Ρόμα για το κύπελλο, κερδίζοντας εντός έδρας με 3-0. Οι λύσεις είναι πολλές για τον Αντόνιο Κόντε, ειδικά από το κέντρο και μπροστά και όποιους χρησιμοποιήσει είναι το ίδιο και το αυτό. Αντιθέτως με την Ουντινέζε, που πλήττεται με τις απουσίες των Μπενάτια, Μπαντού και Ασαμόα, οι οποίοι λείπουν για το Κόπα Αφρικα. Χωρίς αυτούς οι φιλοξενούμενοι είναι άλλη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα είναι ανταγωνιστικοί. Η «Γιούβε» παίζει καλά και αξίζει την εμπιστοσύνης μας.

Η πρόταση

233. ΓΚΟΥΜΠΙΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2 2,05
317. ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ 1 1,49
335. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1 1,62

Απόδοση GOALBET: 4,94