Συνελήφθη ο διευθυντής του "Μετροσπόρ"!

Το πρωτοσέλιδο που φιλοξενούσε το "Μέτροσπορ" την Παρασκευή (φωτό) ήταν η αιτία για να συλληφθεί ο διευθυντής της εφημερίδας, Νίκος Πετρουλάκης καθώς ο εισαγγελέας έκρινε πως το πρωτοσέλιδο προωθεί την βία.
Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και τρεις αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Πετρουλάκη και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Το Σάββατο περάσε από αυτόφωρο και τελικά αφέθηκε ελεύθερος.
Στο πρωτοσέλιδο έγραφε: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Η "σφραγίδα" του ΠΑΟΚτσή στην Πόλη" ενώ φιλοξενούσε λόγια οπαδών του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στα επεισόδια της Κωνσταντινούπολης, τα οποία είχαν ως εξής: "Προκριθήκαμε και σας δείραμε". Ενώ το ρεπορτάζ στις μέσα σελίδες ανάφερε: "Με μαγκιά και λεβεντιά ο ΠΑΟΚτσής οπαδός κατέβηκε από το πούλμαν και πήρε στο κυνήγι τους Τούρκους οπαδούς της Φενέρ στα σοκάκια της Πόλης".
- 1
- 2
- 3
- από 36
- Επόμενο
- Τελευταίο»

















