Ημερομηνία
Soccerplus.gr
LIVE SCORE

Νέες εκλογές στην ΕΠΣ Θεσσαλίας προκειμένου να αρθεί η τιμωρία

Ημερομηνία: 27 Αυγούστου, 2015 19:28
Νέες εκλογές στην ΕΠΣ Θεσσαλίας προκειμένου να αρθεί η τιμωρία

Αμφιλεγόμενη πρόταση θα καταθέσει η ηγεσία της ΕΠΟ ως «λύση» προκειμένου να αρθεί η ποινή αναστολής μέλους που έχει επιβληθεί στην ΕΠΣ Θεσσαλίας επειδή προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο ζητώντας την έκπτωση του ΔΣ της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκης, στην διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής και ενόψει της Γ.Σ. που θα γίνει στις 28/08ότι η πρόταση της διοίκηση θα είναι να προκηρυχτούν νέες εκλογές στην ΕΠΣ Θεσσαλίας από την διοίκηση που προέκυψε από εκλογές που έγιναν στις 10Αυγούστου και εφόσον συμβεί αυτό και αποσυρθούν όλες οι προσφυγές κατά της ΕΠΟ στα πολιτικά δικαστήρια, η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα αναγνωριστεί από την ΕΠΟ και θα πάψει να ισχύει η ποινή της αναστολής ιδιότητας μέλους.

Η πρόταση Γκιρτζίκη προκάλεσε εύλογες απορίες στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τα οποία ρωτούσαν γιατί γίνεται μια τέτοια είδους εισήγηση, ποια η σκοπιμότητά της και αν μπορεί να υποχρεώνεται κάποιος να καταφύγει εκ νέου σε εκλογές.

Πάντως με βάση την ερμηνεία που έγινε από τον πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, Χρ., Υφαντή, σε ερώτημα που του απεύθυνε ο Γ. Βούρβαχης, η ποινή που έχει επιβληθεί στην ΕΠΣ Θεσσαλίας από την Ε.Ε. της ΕΠΟ από τον περασμένο Ιούνιο σε περίπτωση που επικυρωθεί από την Γ.Σ. θα ισχύει για ένα έτος, δηλαδή ως την επόμενη τακτική Γ.Σ. του Ιουνίου 2016.

Όπως έγραψε από χθες (26/08) το Soccerplus η επικύρωση της απόφασης για αναστολή μέλους της ΕΠΣ Θεσσαλίας θέλει τα 3/4 των μελών της Γενικής Συνέλευσης και γι’ αυτό βολιδοσκοπούνται Ενώσεις για τη στάση που θα κρατήσουν.

Συγκεκριμένα στο καραστατικό αναφέρεται: "Η αναστολή θα επιβεβαιώνεται από την επόμενη Γενική Συνέλευση με την παρουσία των τριών πέμπτων (3/5) των εκπροσώπων και πλειοψηφία τριών τετάρτων (3/4) των εγκύρων ψήφων. Εάν δεν επιβεβαιωθεί, η αναστολή αίρεται
αυτοδικαίως".

Πηγές προσκείμενες στη διοίκηση υποστηρίζουν ότι η επικύρωση θα υπερψηφιστεί και μάλιστα θα συγκεντρώσει ευρεία πλειοψηφία.

Πηγές που για διάφορους λόγους θέλουν να στηρίξουν την ΕΠΣ Θεσσαλίας στην κατεύθυνση της μη επικύρωσης της απόφαση που θα σημάνει άμεση άρση την ποινής υποστηρίζουν ότι υπάρχουν έξι ομάδες της Super League που θα καταψηφίσουν και περί τις δέκα Ενώσεις αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν κι άλλες που θεωρούνται «κρυφά χαρτιά».

Το αν αυτές οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν ή αν η Γενική Συνέλευση επικυρώσει με μεγάλη πλειοψηφία την εισήγηση της διοίκηση, θα το ξέρουμε όταν μετά το τέλος της ψηφοφορίας όπου άπαντες θ’ ανοίξουν τα χαρτιά τους.

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣ Βοιωτίας: Ενημέρωση Δρόσου για όσα απίστευτα συμβαίνουν
ΕΠΣ Βοιωτίας: Ενημέρωση Δρόσου για όσα απίστευτα συμβαίνουν Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 21:58

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στην ΕΠΣ Βοιωτίας και αρχίζουν να διαρρέουν με αφορμή την επεισοδιακή συνεδρίαση της Ε.Ε. την Πέμπτη 23/2. Σε αυτήν έγινε...

Περισσότερα...
Στο "κόκκινο" το πολιτικό θερμόμετρο στην Αλβανία
Στο "κόκκινο" το πολιτικό θερμόμετρο στην Αλβανία Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 21:48

Ατμόσφαιρα όξυνσης πυροδοτείται στην αλβανική πολιτική ζωή καθώς για έβδομη συνεχή ημέρα η κεντροδεξιά αντιπολίτευση διαδηλώνει στο κέντρο των Τιράνων ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης Ράμα.

Περισσότερα...
Γιατί σχεδόν κανείς δεν θέλει πια τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γιατί σχεδόν κανείς δεν θέλει πια τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 21:22

Την Τετάρτη (22/02), η Βουδαπέστη ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αφήνοντας μόνες υποψήφιες πόλεις το Παρίσι και το Λος Αντζελες.

Περισσότερα...
Μεξικό: Δεν χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ
Μεξικό: Δεν χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 21:14

Το Μεξικό δεν χρειάζεται οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ, διεμήνυσε ο Μιγκέλ Άνχελ Οσόριο Τσονγκ, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε τη σύνταξη αναφοράς για τη βοήθεια που της έχει παράσχει η χώρα του τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα...
"Το όνειρό μου πέθανε, δεν ήταν γραφτό να μείνω στη Λέστερ"
"Το όνειρό μου πέθανε, δεν ήταν γραφτό να μείνω στη Λέστερ" Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 20:49

Τους φίλους της Λέστερ αποχαιρέτησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι μέσω ενός γράμματος που μοίρασε ο εκπρόσωπός του, Στηβ Κάτνερ, στα αγγλικά ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι "το μόνο που ονειρευόμουν ήταν να μείνω για πάντα στη Λέστερ".

Περισσότερα...
Κοξ: Αν υπήρχαν φαντάσματα το CERN θα τα είχε ανιχνεύσει
Κοξ: Αν υπήρχαν φαντάσματα το CERN θα τα είχε ανιχνεύσει Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 20:39

Εάν υπήρχαν φαντάσματα, τα πειράματα στο CERN θα είχαν επαληθεύσει την ύπαρξή τους, σημειώνει ο βρετανός φυσικός, Μπράιαν Κοξ.

Περισσότερα...
Σύμφωνα με πείραμα οι μέλισσες μπορούν να... παίξουν μπάλα
Σύμφωνα με πείραμα οι μέλισσες μπορούν να... παίξουν μπάλα Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 19:29

Μία ενδιαφέρουσα διαπίστωση για τις μέλισσες προέκυψε από πείραμα από το πανεπιστήμιο βιολογικών και χημικών επιστημονικών ερευνών, σύμφωνα με την οποία έχουν την δυνατότητα να... παίξουν ποδόσφαιρο!

Περισσότερα...
O Κώστας Νικολαΐδης νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου
O Κώστας Νικολαΐδης νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 19:04

Πρόσωπα που ήταν και στην προηγούμενη σύνθεση του ΔΣ της ΕΠΣ Χίου ηγούνται στο νέο διοικητικό σχήμα που συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την περασμένη Δευτέρα (20/02).

Περισσότερα...

Blogs

Socceropolis

Bottom Advetorial 1 Bottom Advetorial 2 Bottom Advetorial 3