Ημερομηνία

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΔΠΛ για Παπαδάκο

Ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου, 2017 12:51
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΔΠΛ για Παπαδάκο

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιάννη Παπαδάκου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, εκφράζοντας την θλίψη του για τον χαμό ενός ακόμα ανθρώπου του χώρου της διαιτησίας, λίγες μέρες μετά την απώλεια του Μάκη Γερμανάκου.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Μεγάλη θλίψη προκάλεσε σε όλα τα παλιά μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, η είδηση του θανάτου  του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 79 ετών. Ήταν το δεύτερο, μέσα σε λίγες μέρες, μεγάλο διαιτητικό όνομα, μετά τον Μάκη Γερμανάκο, που έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας κενό αναπλήρωτο στις τάξεις του λαοφιλούς Λειτουργήματος.

Δικαιολογημένη η θλίψη των παλιών μελών του ΣΔΠΛ, που συναναστράφηκαν ή γνώριζαν τις πολυποίκιλες και ωφέλιμες δραστηριότητες του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, για δεκάδες χρόνια στο χώρο της Ελληνικής Διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Υπήρξε διαιτητής Α Εθνικής για μία σχεδόν δεκαετία. Σταματώντας την ενεργό δράση του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ονομάστηκε καθηγητής Διαιτησίας, εκ των πρωτοπόρων στο χώρο και εκατοντάδες Έλληνες διαιτητές, όχι μόνο του Συνδέσμου Πειραιά, του οποίου ήταν μέλος, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, έγιναν δέκτες των πολύτιμων διαιτητικών μαθημάτων και συμβουλών του, στα αμέτρητα σεμινάρια που ήταν προσκεκλημένος και που πάντα με προθυμία αποδέχονταν να είναι κύριος ομιλητής τους.

Επέδειξε αστείρευτη συνδικαλιστική διαιτητική δραστηριότητα και οι πνευματικές του ικανότητες τον ανέδειξαν κύριο πρόσωπο σε Όργανα της Διαιτησίας και του Ποδοσφαίρου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΔΠΕ) για πολλά χρόνια, μέλος του Συμβουλίου Επιλογής Διαιτητών (ΣΕΔ), στο οποίο συνεργάστηκε με τον επίτιμο σήμερα πρόεδρο του ΣΔΠΛ κ. Τιμολέοντα Λάτσιο, μέλος Οργάνων (Πειθαρχικών και Ορισμού), της ΕΠΑΕ και της ΕΠΟ και πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνες της Α΄ Εθνικής.

Μα πάνω από όλα τα παραπάνω, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ υπήρξε ένας μεγάλος και αληθινός φίλος της Λαρισινής Διαιτησίας και το αποδείκνυε πάντοτε, όταν με προθυμία δέχονταν τις προσκλήσεις του Συνδέσμου μας να τιμήσει με την παρουσία του γιορταστικές ή επετειακές εκδηλώσεις ή να διδάξει σε σεμινάρια διαιτησίας που κατά καιρούς διοργάνωνε.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και εύχεται τη μακροζωΐα των μελών της, για να θυμούνται και να αναπολούν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του πολυαγαπημένου τους ΓΙΑΝΝΗ.

Οι παλιοί Λαρισαίοι διαιτητές ποδοσφαίρου δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσουν. Η μνήμη του θα παραμείνει αιώνια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ".

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣ Βοιωτίας: Ενημέρωση Δρόσου για όσα απίστευτα συμβαίνουν
ΕΠΣ Βοιωτίας: Ενημέρωση Δρόσου για όσα απίστευτα συμβαίνουν Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 21:58

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στην ΕΠΣ Βοιωτίας και αρχίζουν να διαρρέουν με αφορμή την επεισοδιακή συνεδρίαση της Ε.Ε. την Πέμπτη 23/2. Σε αυτήν έγινε...

Στο "κόκκινο" το πολιτικό θερμόμετρο στην Αλβανία
Στο "κόκκινο" το πολιτικό θερμόμετρο στην Αλβανία Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 21:48

Ατμόσφαιρα όξυνσης πυροδοτείται στην αλβανική πολιτική ζωή καθώς για έβδομη συνεχή ημέρα η κεντροδεξιά αντιπολίτευση διαδηλώνει στο κέντρο των Τιράνων ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης Ράμα.

Γιατί σχεδόν κανείς δεν θέλει πια τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γιατί σχεδόν κανείς δεν θέλει πια τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 21:22

Την Τετάρτη (22/02), η Βουδαπέστη ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αφήνοντας μόνες υποψήφιες πόλεις το Παρίσι και το Λος Αντζελες.

Μεξικό: Δεν χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ
Μεξικό: Δεν χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 21:14

Το Μεξικό δεν χρειάζεται οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ, διεμήνυσε ο Μιγκέλ Άνχελ Οσόριο Τσονγκ, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε τη σύνταξη αναφοράς για τη βοήθεια που της έχει παράσχει η χώρα του τα τελευταία χρόνια.

"Το όνειρό μου πέθανε, δεν ήταν γραφτό να μείνω στη Λέστερ"
"Το όνειρό μου πέθανε, δεν ήταν γραφτό να μείνω στη Λέστερ" Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 20:49

Τους φίλους της Λέστερ αποχαιρέτησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι μέσω ενός γράμματος που μοίρασε ο εκπρόσωπός του, Στηβ Κάτνερ, στα αγγλικά ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι "το μόνο που ονειρευόμουν ήταν να μείνω για πάντα στη Λέστερ".

Κοξ: Αν υπήρχαν φαντάσματα το CERN θα τα είχε ανιχνεύσει
Κοξ: Αν υπήρχαν φαντάσματα το CERN θα τα είχε ανιχνεύσει Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 20:39

Εάν υπήρχαν φαντάσματα, τα πειράματα στο CERN θα είχαν επαληθεύσει την ύπαρξή τους, σημειώνει ο βρετανός φυσικός, Μπράιαν Κοξ.

Σύμφωνα με πείραμα οι μέλισσες μπορούν να... παίξουν μπάλα
Σύμφωνα με πείραμα οι μέλισσες μπορούν να... παίξουν μπάλα Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 19:29

Μία ενδιαφέρουσα διαπίστωση για τις μέλισσες προέκυψε από πείραμα από το πανεπιστήμιο βιολογικών και χημικών επιστημονικών ερευνών, σύμφωνα με την οποία έχουν την δυνατότητα να... παίξουν ποδόσφαιρο!

O Κώστας Νικολαΐδης νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου
O Κώστας Νικολαΐδης νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Ημερομηνία άρθρου: 24 Φεβρουαρίου, 2017 19:04

Πρόσωπα που ήταν και στην προηγούμενη σύνθεση του ΔΣ της ΕΠΣ Χίου ηγούνται στο νέο διοικητικό σχήμα που συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την περασμένη Δευτέρα (20/02).

Blogs

Socceropolis