Ημερομηνία

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΔΠΛ για Παπαδάκο

Ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου, 2017 13:51
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΣΔΠΛ για Παπαδάκο

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιάννη Παπαδάκου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, εκφράζοντας την θλίψη του για τον χαμό ενός ακόμα ανθρώπου του χώρου της διαιτησίας, λίγες μέρες μετά την απώλεια του Μάκη Γερμανάκου.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Μεγάλη θλίψη προκάλεσε σε όλα τα παλιά μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, η είδηση του θανάτου  του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 79 ετών. Ήταν το δεύτερο, μέσα σε λίγες μέρες, μεγάλο διαιτητικό όνομα, μετά τον Μάκη Γερμανάκο, που έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας κενό αναπλήρωτο στις τάξεις του λαοφιλούς Λειτουργήματος.

Δικαιολογημένη η θλίψη των παλιών μελών του ΣΔΠΛ, που συναναστράφηκαν ή γνώριζαν τις πολυποίκιλες και ωφέλιμες δραστηριότητες του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, για δεκάδες χρόνια στο χώρο της Ελληνικής Διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Υπήρξε διαιτητής Α Εθνικής για μία σχεδόν δεκαετία. Σταματώντας την ενεργό δράση του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ονομάστηκε καθηγητής Διαιτησίας, εκ των πρωτοπόρων στο χώρο και εκατοντάδες Έλληνες διαιτητές, όχι μόνο του Συνδέσμου Πειραιά, του οποίου ήταν μέλος, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, έγιναν δέκτες των πολύτιμων διαιτητικών μαθημάτων και συμβουλών του, στα αμέτρητα σεμινάρια που ήταν προσκεκλημένος και που πάντα με προθυμία αποδέχονταν να είναι κύριος ομιλητής τους.

Επέδειξε αστείρευτη συνδικαλιστική διαιτητική δραστηριότητα και οι πνευματικές του ικανότητες τον ανέδειξαν κύριο πρόσωπο σε Όργανα της Διαιτησίας και του Ποδοσφαίρου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΔΠΕ) για πολλά χρόνια, μέλος του Συμβουλίου Επιλογής Διαιτητών (ΣΕΔ), στο οποίο συνεργάστηκε με τον επίτιμο σήμερα πρόεδρο του ΣΔΠΛ κ. Τιμολέοντα Λάτσιο, μέλος Οργάνων (Πειθαρχικών και Ορισμού), της ΕΠΑΕ και της ΕΠΟ και πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνες της Α΄ Εθνικής.

Μα πάνω από όλα τα παραπάνω, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ υπήρξε ένας μεγάλος και αληθινός φίλος της Λαρισινής Διαιτησίας και το αποδείκνυε πάντοτε, όταν με προθυμία δέχονταν τις προσκλήσεις του Συνδέσμου μας να τιμήσει με την παρουσία του γιορταστικές ή επετειακές εκδηλώσεις ή να διδάξει σε σεμινάρια διαιτησίας που κατά καιρούς διοργάνωνε.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και εύχεται τη μακροζωΐα των μελών της, για να θυμούνται και να αναπολούν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του πολυαγαπημένου τους ΓΙΑΝΝΗ.

Οι παλιοί Λαρισαίοι διαιτητές ποδοσφαίρου δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσουν. Η μνήμη του θα παραμείνει αιώνια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ".

TAGS

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Ολλανδία
Τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Ολλανδία Ημερομηνία άρθρου: 27 Μαρτίου, 2017 22:25

Δύο άνθρωποι, ένας ενήλικας κι ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους στην Ολλανδία όταν τρένο παρέσυρε ένα αυτοκίνητο, όπως μεταδίδει το BBC.

Διαιτητής κάνει θέατρο για να αποβάλλει τον Φαμπιάνο! (vid)
Διαιτητής κάνει θέατρο για να αποβάλλει τον Φαμπιάνο! (vid) Ημερομηνία άρθρου: 27 Μαρτίου, 2017 21:30

Βραζιλιάνος διαιτητής πρωτοτύπησε στον αγώνα Βάσκο Ντα Γκάμα - Φλαμένγκο, αφού έγινε ο πρώτος ρέφερι στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που έκανε θέατρο για να αποβάλλει ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον Λουίς Φαμπιάνο!

Συγκλονίζει ο Κλάσνιτς στην άνιση μάχη που δίνει (vid)
Συγκλονίζει ο Κλάσνιτς στην άνιση μάχη που δίνει (vid) Ημερομηνία άρθρου: 27 Μαρτίου, 2017 20:29

Συγκλονιστικό είναι το ντοκιμαντέρ της γερμανικής τηλεόρασης NDR για την περιπέτεια της υγείας του άλλοτε φορ της Βέρντερ, Ιβάν Κλάσνιτς, που δίνει μάχη για τη ζωή του κάνοντας αιμοκάθαρση τρεις φορές την εβδομάδα εδώ και 13 χρόνια!

Στα όρια του ο Παντελίδης, δεν έγινε προπόνηση στον Ηρακλή
Στα όρια του ο Παντελίδης, δεν έγινε προπόνηση στον Ηρακλή Ημερομηνία άρθρου: 27 Μαρτίου, 2017 20:04

Σε οριακό σημείο έχει φτάσει η κατάσταση στον Ηρακλή. Ο Σάββας Παντελίδης απηυδισμένος από τις συνθήκες που συνάντησε απόψε (27/3) στη Μίκρα τα βρόντηξε αποφασίζοντας να μην γίνει η προπόνηση.

Ποινική δίωξη για τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών από το ΚΕΕΛΠΝΟ
Ποινική δίωξη για τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών από το ΚΕΕΛΠΝΟ Ημερομηνία άρθρου: 27 Μαρτίου, 2017 19:28

Ποινική δίωξη για βαριά αδικήματα μεταξύ των οποίων για απάτη με βάση το νόμο περί καταχραστών του δημοσίου, αλλά και για παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ασκήθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας για την υπόθεση με τις προσλήψεις νοσηλευτών και γιατρών από το ΚΕΕΛΠΝΟ...

Σαββίδης: "Ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα"
Σαββίδης: "Ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα" Ημερομηνία άρθρου: 27 Μαρτίου, 2017 19:21

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αισιοδοξεί πως η ώρα του Δικεφάλου να πάρει το πρωτάθλημα έχει φτάσει, ενώ για τη φετινή σεζόν ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας την κατάκτηση του Κυπέλλου και τρεις νίκες στα επόμενα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ζήτησε συγγνώμη ο Λίλα για τη χλεύη κατά ιερέων και χριστιανισμού
Ζήτησε συγγνώμη ο Λίλα για τη χλεύη κατά ιερέων και χριστιανισμού Ημερομηνία άρθρου: 27 Μαρτίου, 2017 18:57

Ο Αλβανός, ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αντι Λίλα με ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε συγγνώμη για τα χλευαστικά του σχόλια απέναντι στους ιερείς και τον χριστιανισμό.

Διευκρινήσεις από τον ΣΚΑΪ για το στοίχημα στο Survivor
Διευκρινήσεις από τον ΣΚΑΪ για το στοίχημα στο Survivor Ημερομηνία άρθρου: 27 Μαρτίου, 2017 18:47

Στον ΣΚΑΪ πληροφορηθήκαμε ότι η εκπομπή SURVIVOR, έχει γίνει αντικείμενο στοιχήματος από φορείς διοργάνωσης στοιχηματισμού, που εδρεύουν τόσο εντός της Ελλάδος όσο και εκτός αυτής.

Blogs

Socceropolis