Μια μέρα προθεσμία για να μην... εκτεθούμε
Την πρόταση να αναλάβει ο Παναθηναϊκός την ανακτασκευή του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ ενόψει των αγώνων που πλησιάζουν και για να μην «εκτεθεί η πολιτεί διεθνώς» μετέφερε ο πρόδρος του ΠΑΟ Ν. Κωνσταντόπουλος στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Νικητιάδη.
Ο κ. Νικητιάδης είπε ότι θα απαντήσει αύριο
Συγκεκριμένα ο Γ. Νικητιάδης δήλωσε: «Συνεχάρην τον κ. Κωνσταντόπουλο. Παράλληλα άδραξα την ευκαιρία για να συζητήσουμε ζητήματα όπως η καταπολέμηση της βίας. Η πολιτεία θέλει συμπαραστάτη τον Παναθηναϊκό και ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε την συμπαράστασή του.
Συζητήσαμε το ζήτημα του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός προσφέρθηκε να αναλάβει το κόστος των εργασιών και μετά να δούμε τον τρόπο της εξόφλησης. Μέχρι αύριο θα έχουμε καταλήξει γιατί υπάρχουν αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα».
Ο Ν. Κωνσταντόπουλος υποστήριξε: «Είμαστε φίλοι από παλιά. Συζητήσαμε θέματα θεσμικού ενδιαφέροντος όπως τα θέματα βίας και άλλα θέματα στα οποία μπορούν να γίνουν θεσμικές παρεμβάσεις. Συζητήσαμε και το τεχνικό πρόβλημα του ΟΑΚΑ.
Προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε και φέτος όπως βοηθήσαμε και πέρυσι. Υπάρχουν ασφυκτικές προθεσμίες . Να μην εκτεθεί διεθνώς η πολιτεία. Υπάρχει απόλυτη κατανόηση ώστε να λυθεί το θέμα. Εγκαίρως είχαμε επισημάνει το πρόβλημα. Υπήρξε κατανόηση και αμεσότητα».
Ο κ. Κωνσταντόπουλος απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το αν προτίθεται να διεκδικήσει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.
- 1
- 2
- 3
- από 57
- Επόμενο
- Τελευταίο»














