Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου

Αρχική / Ζούγκλα / Η νυχτερίδα που θέλει να φέρει το σκοτάδι και οι δύο τάσεις

Η νυχτερίδα που θέλει να φέρει το σκοτάδι και οι δύο τάσεις

Ημερομηνία: 27/01/2012 - 12:47
Η νυχτερίδα που θέλει να φέρει το σκοτάδι και οι δύο τάσεις

Φοβερές είναι οι εξελίξεις στη Ζούγκλα και μετά από καιρό είπα να βγω από τη φωλιά μου και να κάνω μια βόλτα στους αιθέρες για να δω πανοραμικά την εικόνα. Στη συνέχεια πέταξα χαμηλά για να ακούσω ορισμένα πράγματα και να σας τα μεταφέρω.

Είμαι ο Αετός και δεν έχω μάθει να κινούμαι σε σπηλιές με υγρασία αλλά πέταξα χαμηλά για να μάθω τι γίνεται στο βασίλειο της ζούγκλας.

Ήταν νύχτα για να μη με δουν και έπεσε πάνω μου η… Νυχτερίδα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή –περισσότερο γι’ αυτήν- αλλά με βοήθησε να μάθω τα μυστικά της, αφού προσφέρθηκα να της δώσω τις πρώτες βοήθειες.

Η Νυχτερίδα θέλει όσο τίποτε άλλο να επιστρέψει και από το σκοτάδι να βγει και πάλι στο φως.

Και για να το πετύχει αυτό, έχει αγκιστρωθεί από τον Ελέφαντα περιμένοντας να της δοθεί η ευκαιρία ως ανταμοιβή.

Ήδη ξεκίνησε την επικοινωνία με άλλα ζώα, που ψηφίζουν για τον βασιλιά της Μεγάλης Φωλιάς, ζώα τα οποία η ίδια γνωρίζει πολύ καλά.

Πριν μερικές ημέρες, σε μια από τις μικρές φωλιές της Κεντρικής περιοχής της Ζούγκλας, οργάνωσε μια συνάντηση, στην οποία έδωσαν το παρών αρκετά ζώα.

Η Νυχτερίδα κινείται για να αποδείξει ότι παραμένει χρήσιμη και περιμένει το χρίσμα, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον Λέλεκα!

Τον Λέλεκα, τον οποίο η ίδια είχε προτείνει στην Αρκούδα για να τον αντικαταστήσει το 2008 στη μεγάλη φωλιά, όπως και έγινε.

Ο Λέλεκας, όμως, ακολούθησε το δικό του δρόμο και όχι αυτόν που του είχε... χαράξει η Νυχτερίδα, κάτι που την ενόχλησε πολύ.

Ο Ελέφαντας από την πλευρά του είναι απογοητευμένος και εκνευρισμένος με όλα όσα γίνονται και κυρίως με τη συμπεριφορά που έχουν απέναντί του τα Μαύρα Πουλιά.

Θεωρεί ότι είναι ο μοναδικός που δίνει τροφή στα ζώα της Ζούγκλας την ίδια στιγμή που τα άλλα ισχυρά ζώα είτε έχουν καταστεί «ανενεργά», είτε έχουν περάσει στην οπισθοφυλακή λειτουργώντας με αντιπροσώπους.

Θεωρεί ότι αναβαθμίζει τη ζωή στο βασίλειο της ζούγκλας κάτι που από τη συγκεκριμένη οπτική είναι αλήθεια και δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Τρελαίνεται, λοιπόν, από την αντιμετώπιση, την οποία θεωρεί ότι δεν αξίζει.

Από τον Αετό, είπαμε, δεν πρόκειται να ακούσετε πράγματα που δεν ισχύουν.

Ο Ελέφαντας, λοιπόν, φέρεται να έχει αποφασίσει να έρθει σε οριστική ρήξη με τον Λέλεκα, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για όλα όσα συμβαίνουν.

Η Νυχτερίδα, από τη δική της πλευρά κάνει το... παιχνίδι της, ωστόσο ο Ελέφαντας είναι διστακτικός με την περίπτωσή της και έχει τους λόγους του.

Από την άλλη, τα Ελεφαντάκια είναι χωρισμένα σε δύο στρατόπεδα.

Το ένα, το νεαρό και φιλόδοξο που βρέθηκε και στη σύναξη στην Κεντρική Περιοχή της Ζούγκλας, υποστηρίζει τη Νυχτερίδα και θέλει να τη δει να επιστρέφει.

Όμως το γέρικο του οποίου το αίμα βράζει πολύ περισσότερο και έχει και την εμπειρία, θέλει η Νυχτερίδα να παραμείνει στη... σπηλιά της.

Γιατί;

Διότι όπως λέει η Νυχτερίδα θα επιδιώξει να γίνει βασίλισσα και να πάρει όλη τη δόξα, ακόμα και αυτή του Ελέφαντα και να φέρει το... σκοτάδι. Περιβάλλον που της αρέσει να ζει.

Ο Ελέφαντας είναι σε δίλημμα. Σταθμίζει πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις και δε βιάζεται.

Καλό είναι όλοι στην παρούσα φάση να κρατούν μικρό καλάθι...

- Η «Ζούγκλα» είναι προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα, περιστατικά και καταστάσεις.

14/12/2011 | 00:21
Σε περιδίνηση βρίσκεται ο Ελέφαντας στη Ζούγκλα. Το ισχυρό ζώο χάνει διαρκώς την ψυχραιμία του...
30/11/2011 | 03:36
Στη Ζούγκλα στην επικρατεί κρύο με τη θερμοκρασία να έχει φτάσει στους.... -5 βαθμούς. Ο παράξενος πράγματι ο καιρός...
14/11/2011 | 15:55
Μπορεί η Ζούγκλα να έχει εκσυγχρονιστεί, το ένστικτό όμως της επιβίωσης στα ζώα είναι ισχυρό και σε πολλές περιπτώσ...
28/10/2011 | 14:04
Εμφύλιος ανάμεσα στα σοφά πουλιά που επιβάλουν τους νόμους. Σύγκρουση αρμοδιοτήτων, αντιφατικές αποφάσεις. Στην αναμ...
23/10/2011 | 15:12
Ο Αετός είδε τη συνάντηση του Ελέφαντα με εκτός Ζούγκλας ζώο. "Άκουσε" το Άλογο και το έμπειρο Λιονταράκι σχετικά με...
18/10/2011 | 00:23
Ξεκινώ την πτήση στη Ζούγκλα, ήσυχος αφού τα Τσουνάμι τελείωσαν. Βλέπω την Καμηλοπάρδαλη να μαζεύει βαλίτσες με προο...
02/10/2011 | 22:41
Γιατί η Νυφίτσα δεν έβγαλε... νύχια κατά την απολογία των ζώων στη μεγάλη διοργανώτρια φωλιά; Με τι... αντάλλαξε τη...
29/09/2011 | 23:39
Μετά το δεύτερο τσουνάμι ετοιμάζεται το τρίτο. Κάποιοι λένε ότι θα περιλαμβάνει τα ισχυρά ζώα της ζούγκλας. Το ισχυρ...
26/08/2011 | 19:54
Μια ροζ (και όχι μόνο) ιστορία της Ζούγκλας διηγείται ο Αετός. Πώς μπλέκονται το Πράσινο Μίλι, το Φλαμίνγκο, το Λιον...
12/03/2011 | 22:02
Ο λέλεκας συναντήθηκε δύο φορές με το μαύρο πουλί και ζήτησε συνεργασία. Το πουλί θέλει αποκατάσταση. Όλα θα είναι α...
28/02/2011 | 02:18
Tρία ζώα έπιασαν τον λέλεκα απ' το λαιμό και είπαν: "Βρες λύση. Αλλιώς θα κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις". Ο λέλεκας...
04/02/2011 | 11:55
Σήμερα θα αφήσω τις βίαιες ιστορίες και θα σας διηγηθώ μια πικάντικη με ένα μαύρο πουλί γένους θηλυκού που έχει κάψε...
20/01/2011 | 22:38
Τα πράγματα στη ζούγκλα, έγιναν επικίνδυνα. Η αντιπαράθεση του λιονταριού με τον ελέφαντα επηρεάζει όλα τα ζώα. Η κό...
02/01/2011 | 12:31
Δύο ιστορίες. Μία για ομάδες ζώων που παρακολουθούνται από τον γορίλα και άλλες που του έδωσαν τροφή. Και μια για τη...
20/12/2010 | 00:02
Ο γορίλας έψαξε εξονυχιστικά το μαύρο πουλί από τα θερμά νερά. Οι φήμες που συνόδευσαν την έρευνα έφτασαν στα αυτιά...
04/12/2010 | 18:46
Η έρευνα του γορίλα ξεσκέπασε μια ιστορία από το παρελθόν. Mια ομάδα του νότου ήρθε σε επαφή με τον αίλουρο, που ανή...