Σήκωσε "κούπα" ο Κωνσταντινέας σε πείσμα του Σταθόπουλου!
Καμιά φορά η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Είναι να μην συνωμοτήσει το σύμπαν που λέει και ο Κοέλιο.
Έτσι και στην περίπτωση του Κωνταντινέα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Άρης Σταθόπουλος, είχε αποφασίσει να μην τον βραβεύσει μετά την διαιτησία του στον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός, “αδειάζοντας” τον μάλιστα και με ανακοίνωση προς την ΕΠΟ, τελικά παρέλαβε το “Κύπελλο Ήθους”!
Πώς έγινε, όμως, και ο Κωνσταντινέας πήρε το βραβείο; Πολύ απλά γιατί δεν του το έδωσε ο Σταθόπουλος!
Ο πρόεδρος του Αίαντα Καλαμάτας, Γιάννης Σακελλαρόπουλος, παρέλαβε το κύπελλο Ήθους από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Άρη Σταθόπουλο, και το προσέφερε στον Πέτρο Κωνσταντινέα!
Ο πρόεδρος του Αίαντα Καλαμάτας, Γιαννης Σακελλαρόπουλος, όταν παρέλαβε το κύπελλο Ήθους από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Άρη Σταθόπουλο, πήρε το μικρόφωνο και είπε: «το κύπελλο ήθους η ομάδα το προσφέρει στον διεθνή διαιτητή Πέτρο Κωνσταντινέα»!
Έτσι, ο κ. Σακελλαρόπουλος πήρε το κύπελλο και κατευθύνθηκε προς τον Καλαματιανό, που καθόταν σ' ένα από τα τραπέζια που ήταν στο βάθος της αίθουσας.
Θυμίζουμε ότι ο Άρης Σταθόπουλος είχε πάρει την απόφαση να ματαιώσει τη βράβευση του διεθνούς ρέφερι μετά την διαιτησία του στον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός.
Διαβάστε ακόμα:
Ματαιώνει τη βράβευση Κωνσταντινέα η ΕΠΣ Μεσσηνίας
“Θυσιάζει” τον Κωνσταντινέα για να σωθεί ο Σταθόπουλος!
- 1
- 2
- 3
- από 34
- Επόμενο
- Τελευταίο»












